orrenswardshus.se © 2011                    

 

 

Aktiviteter

 

Ridning på islandshästar

Maggan och Anders tar dig med på pigga islandshästar både sommar, höst, vår och vinter. Fjällstallet erbjuder halv, hel eller flerdagarsturer, allt efter önskemål och hästvana. Alla turer skräddarsys efter era behov.

 

Snökite

Upplev känslan av att formligen flyga fram över vidderna på snökite. Häng med Ivan ut för en upplevelse utöver det vanliga!

 

Isfiske

För dig som gillar fiske kan vi berätta att isarna ligger blanka från jul och framåt.  Härifrån har du nära till flera olika sjöar med riktigt bra fiske, tex. Särvsjön. Där fiskar du både Sik, Röding och Öring.

 

Skoter

För dig med egen skoter har Orrens wärdshus ett riktigt drömläge. Tar du skoterleden härifrån och du är uppe på kalfjället på mindre än två minuter. Härifrån utgår många fina leder och turer som passar de flesta - vare sig du vill åka på riktig långtur eller bara åka upp och sola i egen solgrop med milsvid utsikt. Fråga oss gärna om turtips!

 

Vandring

Sommartid är det härligt att vandra från Orrens Wärdshus. Inom tio minuter är du uppe på kalfjället och sedan är det bara att vandra på. Vi ställer gärna upp med tur och utflyktstips.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hos oss...

 

...kan du äta älgfärsbiffar, klappa en åsna, bo i vildmarken eller köra snowkite.